Sunucumuz hakında bilgi:
Sunucumuzda hard ve sosyal rpye odaklı rol yapıyoruz.Yönetim ekibimiz de rolde yapılan hatalara karşı çok titiz çalışmaktadırlar.
Sunucuya girerken ve girdiğinizde sizleri ne bekliyor:
Discord sunucumuza girdiğinizde sizleri Hard RP odaklı bir form karşılamakta.Bu formda 7 adet kendimce hazırlanmış sorular bulunmukta.Max. hata sayınız 2 olarak bulunmukta.2hatayı geçtiğiniz zaman maalesef başvurunuz onaylanmayacaktır.Eğer ki 2 hata yaparsanız sizi hatanızla ilgili bilgilendirip kısa süreçli bir rol eğitiminden sonra başvurunuzu onaylayacağız.0-1 hata da ise sizlerin formunu onaylayacağız.
Sunucumuza ve TeamSpeak adresimize bağlandıktan sonra sizleri güncel bir karakter oluşturma ekranı beklemekte.Karakterinizi oluşturduktan sonra ise sizleri bankanızda 2000$ ve üstünüzde yaklaşık 1000$ beklemekte.Sunucumuzda Gun RP olmadığı için sizlere silah fiyatlarını şöyle sunabilirim:
Pala: 500$
Sopa: 350$
Muşta: 300$
Sns Pistol: 4000$
Vintage Pistol: 6000$
Pistol: 8000$
Tapanca Mermisi: 500$
İşkur mesleklerimiz yönetim ekibince denenmiş olup tüm meslekler ekonomiye uygun olarak ayarlanmıştır
SUNUCUMUZDA OLAN ÖZELLİKLER:
IMAGINE ROLEPLAY
HARD EKONOMİ
GÜNCEL VE SORUNSUZ SCRİPTLER
ÖZEL KIYAFETLER
TOKOVOİP SİSTEMİ
SORUNSUZ LSPD KIYAFETLERİ VE ZIRHLARI
SORUNSUZ LSSD KIYAFETLERİ VE ZIRHLAR
SOSYAL RP
MODLU KIYAFETLER
MODLU SAÇLAR
GELİŞMİŞ MARKET SOYGUNU
GELİŞMİŞ UBER SİSTEMİ
4 BÜYÜKLER FORMALARI
GANGLERE ÖZEL KIYAFETLER
NPC SOYMA
EV SOYGUNU
SUNUCUMUZA AİT GÖRSELLER:
Sunucumuzda hard ve sosyal rpye odaklı rol yapıyoruz.Yönetim ekibimiz de rolde yapılan hatalara karşı çok titiz çalışmaktadırlar.
Sunucuya girerken ve girdiğinizde sizleri ne bekliyor:
Discord sunucumuza girdiğinizde sizleri Hard RP odaklı bir form karşılamakta.Bu formda 7 adet kendimce hazırlanmış sorular bulunmukta.Max. hata sayınız 2 olarak bulunmukta.2hatayı geçtiğiniz zaman maalesef başvurunuz onaylanmayacaktır.Eğer ki 2 hata yaparsanız sizi hatanızla ilgili bilgilendirip kısa süreçli bir rol eğitiminden sonra başvurunuzu onaylayacağız.0-1 hata da ise sizlerin formunu onaylayacağız.
Sunucumuza ve TeamSpeak adresimize bağlandıktan sonra sizleri güncel bir karakter oluşturma ekranı beklemekte.Karakterinizi oluşturduktan sonra ise sizleri bankanızda 2000$ ve üstünüzde yaklaşık 1000$ beklemekte.Sunucumuzda Gun RP olmadığı için sizlere silah fiyatlarını şöyle sunabilirim:
Pala: 500$
Sopa: 350$
Muşta: 300$
Sns Pistol: 4000$
Vintage Pistol: 6000$
Pistol: 8000$
Tapanca Mermisi: 500$
İşkur mesleklerimiz yönetim ekibince denenmiş olup tüm meslekler ekonomiye uygun olarak ayarlanmıştır
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
SUNUCUMUZDA OLAN ÖZELLİKLER:
IMAGINE ROLEPLAY
HARD EKONOMİ
GÜNCEL VE SORUNSUZ SCRİPTLER
ÖZEL KIYAFETLER
TOKOVOİP SİSTEMİ