Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

128 Kişi Destekli Motel Sistemi (Videolu)

benpazzo

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar,

Forumda açılan bir çok konunun yanına direkt olarak canlı sunucuda test edilmiş ve videoda gösterilmiş Motel Sistemi'ni satışa çıkarıyorum.

- Videodaki sunucu gibi script 128lik sunucularda da çalışmaktadır.

- Aynı şekilde video da gözüktüğü gibi ses ve görüntü yalıtımı vardır. Herhangi bir görüntü ve ses karşı tarafa gitmez. Sadece içeridekiler görmeden birbirine zarar verebilirler.

- Arkadaşınızı odaya davet ettiğinizde arkadaşınızı görebilirsiniz ve oda deposunu kullanabilir. Fakat ses yalıtımı bu şekilde de geçerlidir.

- Videonun sonunda da gösterdiğimiz gibi depo bugu yoktur. Suyu diğer arkadaş çektiğinde bende gözükse bile sağ üst tarafta da gözüktüğü gibi bunun yapılamayacağı uyarısı verir.

Fiyat: 150TL
Discord: benpazzo#8098

Video:

DF
Son düzenleme:
Guzel paylasim +rep

DF
Satış günceldir 2 sunucuya teslim edildi sorunsuz çalışmakta.

DF
Hocam 250TRY bence bu script için çok fazla yani ses sorununu çözmüşsünüz eyvallah fakat gene attığın yumruk adama geliyor. Benim düşüncem stabil olmayan bir eklenti için 250tl çok fazla. Hayırlı satışlar

DF
Hocam 250TRY bence bu script için çok fazla yani ses sorununu çözmüşsünüz eyvallah fakat gene attığın yumruk adama geliyor. Benim düşüncem stabil olmayan bir eklenti için 250tl çok fazla. Hayırlı satışlar

Geri dönüşün için teşekkür ederim. Hem bayram olması nedeniyle hem de artık insanların çalışmayan boş scriptlere para vermesini önlemek adına fiyatımı 150TL olarak güncelliyorum.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//