Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım15 saniyede bir Connection interrupted hatası alıyorum.
15 saniye 20 saniyede bir Connection interrupted hatası alıyorum ve 3 4 saniye boyunca donuyorum herkesin sesi kesiliyor bağlantım gidiyor kısaca 3 4 saniyeye geliyor sonra 20 saniye oluyor yine Connection interrupted hatasını alıyorum nedeni wifimle kaynaklı olduğunu biliyorum ne yapmam lazım ?
15 saniye 20 saniyede bir Connection interrupted hatası alıyorum ve 3 4 saniye boyunca donuyorum herkesin sesi kesiliyor bağlantım gidiyor kısaca 3 4 saniyeye geliyor sonra 20 saniye oluyor yine Connection interrupted hatasını alıyorum nedeni wifimle kaynaklı olduğunu biliyorum ne yapmam lazım ?
Bende bu problemi yaşıyordum modemi değiştirdikten sonra bu sorun çözüldü. Eğer modemi değiştirdikten sonra halen devam ediyorsa altyapı kaynaklı bir problem yaşıyor olabilirsin. Bu süreçte discordda veya başka oyunlarda problem yaşadığını sanmıyorum sadece fivemi etkiliyor bu durum.