Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşım150 Türk Lirasına Satılan Motel Artık Ücretsiz!!!
Forumda paketin içinde satışı olan bir scripti izinsiz sattıklarından bide üstüne paylaştıklarından dolayı şikayet konusu zaten halihazırda açıldı , banlanmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
bizim sistem daha eski ve daha farklı kanki bir tek orası aynı bizde edrpden bakarak morp da muhtemelen ordan bakarak yaptığı için registercommandı aynı yapmış
Forumda paketin içinde satışı olan bir scripti izinsiz sattıklarından bide üstüne paylaştıklarından dolayı şikayet konusu zaten halihazırda açıldı , banlanmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
bizim sistem daha eski ve daha farklı kanki bir tek orası aynı bizde edrpden bakarak morp da muhtemelen ordan bakarak yaptığı için registercommandı aynı yapmış
Yav gidip direk yazdığım scriptin dumpını paylaşmışsın bide credit vermişsin bari sana özendim benzerini kendim yaptım desen bir şey demem. bunu 150 satanda satın alanda 0 kod bilgisi vardır.
Bide gelmiş herkes kendisi yapmış gibi altta tartışmış inanılmazsınız!
Yav gidip direk yazdığım scriptin dumpını paylaşmışsın bide credit vermişsin bari sana özendim benzerini kendim yaptım desen bir şey demem. bunu 150 satanda satın alanda 0 kod bilgisi vardır.
Reis kusura bakma nasıl olsa emeğin geçiyor emeğe saygı diye credit vereyim dedim malum bazı arkadaşlar satışını yapmaya çalışıyor dediklerinde çok haklısın : /