Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Developer Arıyorum 2025 FiveM projem için yardımcı developer arıyorum (Türk Tema Paketi Geliştireceğim)

rolanneyg

Üye
FT Kullanıcı
Discord
rolanneyg
İyi geceler değerli FivemTürk ailesi 2025 Yılına girmemize az bir zaman kaldı bende 2025 yılı için developer olarak bir projeye başlıyorum tabiki bu yolda tek başıma yürümek benim için biraz zor ve uğraştırıcı olacak bu yüzden benim gibi bu işlerden anlayan ve bir projede emeğinin geçmesini isteyen ortak olabilecek veya yardımcı olabilecek developer arkadaş/arkadaşlar arıyorum şuanda ekip çalışması yapmak için gerekli bazı şeyleri açıklayacağım sonra ise geliştireceğim paketin projesini basitçe anlatacağım

Gerekenler
  • VDS SUNUCU (ORTAK KARŞILANMASI GEREKLİ)
  • 1 SCRİPT EDİTLEYEN HATA FİXLEMEDEN ANLAYAN DEVELOPER
  • 1 CAR DEVELOPER
  • 1 YMAP TASARLAYAN VEYA EDİTLEYEN GELİŞTİRİCİ
Tabiki bunların hepsini bilen tek kişide olabilir ancak ekip çalışması ve hız için herkesin belli alanlarda uğraşabilmesi çok daha iyi olacaktır kimseyi zorla veya para karşılığı tutmuyorum boş oturmaktan sıkılan gönüllü arkadaşlar lazım eğer proje satışı gerçekleşirse arkadaşımızda gerekli payını burdan alabilir

Gelelim proje tanıtımına

Son zamanlarda özelliklede TikTok'ta canlı yayınlarda en çok türk temalı fivem sunucularının oynandığını gördüm bu yüzden Los Angeles temalı paket geliştirmeye ara verdim 2025 Ocak ayında başlayacağımız bu projede Türk temalı paket geliştireceğiz.
KONU GÜNCELDİR DC ADIM rolanneyg Ekleyenler buradan oldugunu belirtsin.

DF
discord adresim imzamda mevcuttur iletişime geçebilirsiniz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//