- Discord
- rolanneyg
İyi geceler değerli FivemTürk ailesi 2025 Yılına girmemize az bir zaman kaldı bende 2025 yılı için developer olarak bir projeye başlıyorum tabiki bu yolda tek başıma yürümek benim için biraz zor ve uğraştırıcı olacak bu yüzden benim gibi bu işlerden anlayan ve bir projede emeğinin geçmesini isteyen ortak olabilecek veya yardımcı olabilecek developer arkadaş/arkadaşlar arıyorum şuanda ekip çalışması yapmak için gerekli bazı şeyleri açıklayacağım sonra ise geliştireceğim paketin projesini basitçe anlatacağım
Gerekenler
Gelelim proje tanıtımına
Son zamanlarda özelliklede TikTok'ta canlı yayınlarda en çok türk temalı fivem sunucularının oynandığını gördüm bu yüzden Los Angeles temalı paket geliştirmeye ara verdim 2025 Ocak ayında başlayacağımız bu projede Türk temalı paket geliştireceğiz.
KONU GÜNCELDİR DC ADIM rolanneyg Ekleyenler buradan oldugunu belirtsin.
Gerekenler
- VDS SUNUCU (ORTAK KARŞILANMASI GEREKLİ)
- 1 SCRİPT EDİTLEYEN HATA FİXLEMEDEN ANLAYAN DEVELOPER
- 1 CAR DEVELOPER
- 1 YMAP TASARLAYAN VEYA EDİTLEYEN GELİŞTİRİCİ
Gelelim proje tanıtımına
Son zamanlarda özelliklede TikTok'ta canlı yayınlarda en çok türk temalı fivem sunucularının oynandığını gördüm bu yüzden Los Angeles temalı paket geliştirmeye ara verdim 2025 Ocak ayında başlayacağımız bu projede Türk temalı paket geliştireceğiz.
KONU GÜNCELDİR DC ADIM rolanneyg Ekleyenler buradan oldugunu belirtsin.