Selamlar 29.07.2022 tarihinde bc-zrp adlı paketimi satışa sundum. Paketi 1 ay içerisinde full güncelleme ile satmaya devam ettim. mipol_#2309 , MEDOS#6972 ve Erenn#2442 isimli kişiler gelip paketi almak istediklerini söylediler fakat 400 tlleri olduklarını ve indirim istediklerini belirttiler. Bende okeyledim mipol ile birlikte sese geçtik abisi medos geldi paketi incelediler ve almaya karar verdiler parayı attılar 30 dakka içerisinde paket kurulum işlemlerini tamamladım. Daha öncesinde girmedikleri için ilk girdiklerinde göremedikleri şeylere bug diye belirtip şikayette bulundular ardından kordinatları vs attıktan sonra okeylediler. Silah craftinda eksik malzeme olduğu halde silah craft edemeyip scripte bug dediler ve daha sonrasında pakette bugdan dolayı iade istediklerini belirttiler bende 1 saat içerisinde parayı geri iade edip paketin lisansını geri çektim. Paketin lisansını kırıp discord üzerinden satmaya başlamışlar. Mipol adlı ucube paketi benle birlikte yaptığını ve sattığı kişilerede benim paketi hatalı yaptığımı söyleyip insanları kandırmışlar. Paket lisansından dolayı qb-core ve birçok temel scripti değiştirmişler f8 de full hatalar mevcuttur.
lifelesss Birom sayesinde tespit ettik sonsuz teşekkürler... Lütfen bu ucubelere inanip birşey satın almayın. Gerekli SSler aşağıdadır