3D Modelci ve Back-End Geliştirici Arıyorum (ücretli)
Merhaba, Uzun zamandır tek başına geliştirdiğim projem için takım arkadaşları arıyorum.
1. 3D Modelci (Blender Uzmanı)
• Blender kullanarak binalar, doğa öğeleri, proplar, araçlar ve oyun içi diğer modelleri tasarlayabilecek,
• Optimizasyona dikkat ederek düşük poligonlu ve performans dostu modeller oluşturabilecek,
• GTA V’in model yapısına hakim veya bu konuda öğrenmeye istekli,
• FiveM’de çalışacak .ydr, .ytyp, .ymap gibi dosya formatlarına aşina veya öğrenmeye açık,
• Gerekirse harita içi düzenlemelere katkı sağlayabilecek, kişiler arıyorum.
2. Back-End Geliştirici (Lua & QBCore Uzmanı)
• FiveM ve QBCore sistemlerine hakim,
• Ekonomi, envanter, sağlık, yapı inşa ve modüler sistemler gibi alanlarda deneyimli,
• Performans odaklı kod yazabilen,
• Database entegrasyonu (MySQL, MongoDB vs.) konusunda bilgi sahibi,
• API kullanımı ve diğer üçüncü taraf entegrasyonlarını yapabilecek, bir back-end geliştirici arıyoruz.
İlgileniyorsan
Eğer ekibe katılmak istiyorsan, portfolyon veya daha önce yaptığın projelerle birlikte benimle iletişime geçebilirsin. Daha fazla bilgi almak veya başvuru yapmak için DM atabilir ya da Discord üzerinden bana ulaşabilirsin. Discord adım : furkann789
Merhaba, Uzun zamandır tek başına geliştirdiğim projem için takım arkadaşları arıyorum.
1. 3D Modelci (Blender Uzmanı)
• Blender kullanarak binalar, doğa öğeleri, proplar, araçlar ve oyun içi diğer modelleri tasarlayabilecek,
• Optimizasyona dikkat ederek düşük poligonlu ve performans dostu modeller oluşturabilecek,
• GTA V’in model yapısına hakim veya bu konuda öğrenmeye istekli,
• FiveM’de çalışacak .ydr, .ytyp, .ymap gibi dosya formatlarına aşina veya öğrenmeye açık,
• Gerekirse harita içi düzenlemelere katkı sağlayabilecek, kişiler arıyorum.
2. Back-End Geliştirici (Lua & QBCore Uzmanı)
• FiveM ve QBCore sistemlerine hakim,
• Ekonomi, envanter, sağlık, yapı inşa ve modüler sistemler gibi alanlarda deneyimli,
• Performans odaklı kod yazabilen,
• Database entegrasyonu (MySQL, MongoDB vs.) konusunda bilgi sahibi,
• API kullanımı ve diğer üçüncü taraf entegrasyonlarını yapabilecek, bir back-end geliştirici arıyoruz.
İlgileniyorsan
Eğer ekibe katılmak istiyorsan, portfolyon veya daha önce yaptığın projelerle birlikte benimle iletişime geçebilirsin. Daha fazla bilgi almak veya başvuru yapmak için DM atabilir ya da Discord üzerinden bana ulaşabilirsin. Discord adım : furkann789

Son düzenleme: