Selamun aleyküm değerli forum sever kardeşlerim. Developerlık yapa yapa deve gibi oldum arşa çıktım. Beynim çok sulandı, 5 liraya paket alıyorum sadece ciddi olanlar ile görüşüyorum.
Isteklerim;
Paketteki hiç bir script çalıntı/alıntı olmayacak
Bütün kodlar, benim istediğim şekilde sıfırdan yazılacak
300 e yakın script yazilacak ve bu scriptlerin ms değerleri 0.3 ü kesinlikle geçmeyecek.
Platinum key ve en az i9 işlemcili sunucu karsi taraftan karşılanacak. (Launcher, .comlu site vesayre söylememe gerek bile yok dimi?)
En iyi şekilde discord adresi ayarlayacak
Bütün kodları sezar algoritmasıyla şifreleyip, tüm scriptlerin içerisine teker teker backdoor eklenecek (scriptler ip lisanslanacak)
Bu görevi üstlenecek arkadaşlar varsa eğer, benimle iletişime acil geçebilir. Saygılarımla...
Isteklerim;
Paketteki hiç bir script çalıntı/alıntı olmayacak
Bütün kodlar, benim istediğim şekilde sıfırdan yazılacak
300 e yakın script yazilacak ve bu scriptlerin ms değerleri 0.3 ü kesinlikle geçmeyecek.
Platinum key ve en az i9 işlemcili sunucu karsi taraftan karşılanacak. (Launcher, .comlu site vesayre söylememe gerek bile yok dimi?)
En iyi şekilde discord adresi ayarlayacak
Bütün kodları sezar algoritmasıyla şifreleyip, tüm scriptlerin içerisine teker teker backdoor eklenecek (scriptler ip lisanslanacak)
Bu görevi üstlenecek arkadaşlar varsa eğer, benimle iletişime acil geçebilir. Saygılarımla...