Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Polis ve ems garajından araç satın almıyor evet seçeneğinde enter basılmıyor. menüde açılıyor ama alınmıyor.Garaj açıp diğer araçlarımıda alamıyorum o garaj aç açılmıyor enter basılmıyor.
ÇOK ACİL YARDIM LAZIM ÇOK ACİL Ruhi#4238
Polis ve ems garajından araç satın almıyor evet seçeneğinde enter basılmıyor. menüde açılıyor ama alınmıyor.Garaj açıp diğer araçlarımıda alamıyorum o garaj aç açılmıyor enter basılmıyor.
ÇOK ACİL YARDIM LAZIM ÇOK ACİL Ruhi#4238
esx_policejob içerisindeki job grades yani meslek seviyeleri ayarlanmamış olabilir veya policgarage scripti bozuk olabilir f8 konsolunuzda veya gui konsolunuzda bir hata çıkıyor mu ?
Bu sorunun bir kaç nedeni olabilir. İlk olarak ve en büyük olasılık dataya işleyemiyor, data işleyememesinin sebebi xampp kapalı olabilir, scriptin datası okutulmamış olabilir. İkinci olarak üstünüzde para olmayabilirim. Üçüncü olarak script hatalı olabilir. Hangisinin hatalı olduğunu bulabilmemiz için CMD de çıkan hatayı buraya atınız.