Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Developer Arıyorum Açılacak olan sunucumuz'a developer arıyoruz

Ereen

Üye
FT Kullanıcı
Sunucu Adı : Raven Roleplay

Yaş Sınırlaması : 18 +

İstediğiniz Günlük Online Süre : Günlük 5-6 saat
Aradığınız Özellikler : Lua , Js , C# , Html , CSS
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Discord: Masecome#1181
Diğer / Ek :
Ücretsiz bir şekilde bizimle çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.

DF
Son düzenleme:
fivem üzerinde geliştiricilik yapan birinin front-end dillerine ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum (scriptlerinde ui ve nui kullanmıyorsa tabi)

DF
Konunuzu örnek konuya göre 24 saat içerisinde düzenleyiniz​

DF
Açıkcası bu kadar bilgili birinin size ücretsiz bir şekilde çalışacağını sanmam. Kıtalarınızı azaltırsanız daha rahat istediğiniz kişiyi bulabilirsiniz.

DF
Açıkcası bu kadar bilgili birinin size ücretsiz bir şekilde çalışacağını sanmam. Kıtalarınızı azaltırsanız daha rahat istediğiniz kişiyi bulabilirsiniz.
Hepsini bilecek bir şeyden bahsetmiyoruz 1 tane dili bilmesi bile yeterli ama hiçbir şey bilmeyip sadece paket yapan tarzda arkadaşlar genelde başvuruyorlar. Şuan sadece 1 tane gerçekten bilgili bir arkadaşla işlerimizi yürütüyoruz.

DF
Hepsini bilecek bir şeyden bahsetmiyoruz 1 tane dili bilmesi bile yeterli ama hiçbir şey bilmeyip sadece paket yapan tarzda arkadaşlar genelde başvuruyorlar. Şuan sadece 1 tane gerçekten bilgili bir arkadaşla işlerimizi yürütüyoruz.
gerçek bilgi bildiğine nerden vardınız bilmem ama script ekleyip editlemekten başka birşey yaptığını sanmıyorum

DF
gerçek bilgi bildiğine nerden vardınız bilmem ama script ekleyip editlemekten başka birşey yaptığını sanmıyorum
Kendi yazdığı sistemleri bize gösterdi ve ekran paylaşıp 0'dan bir sistem yazdı. Dostum merak ettiğim bir şey var neden böyle bir fikre kapıldın tanımadığın insanlar hakkında neden böyle bir yorum yaptın.

DF
Sunucu Adı : Raven Roleplay

Yaş Sınırlaması : 18 +
İstediğiniz Günlük Online Süre : Günlük 5-6 saat
Aradığınız Özellikler : Lua , Js , C# , Html , CSS
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Discord: Masecome#1181
Diğer / Ek :
Ücretsiz bir şekilde bizimle çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.
bu istediklerini ücretsiz yapacak biri olduğunu kesinlikle sanmam

DF
Kendi yazdığı sistemleri bize gösterdi ve ekran paylaşıp 0'dan bir sistem yazdı. Dostum merak ettiğim bir şey var neden böyle bir fikre kapıldın tanımadığın insanlar hakkında neden böyle bir yorum yaptın.
kim kime bu devirde sıfırdan bir karşılık beklemeden hizmet eder kimse burda babasının hayrına çalışmıyor sonuçta

DF
kim kime bu devirde sıfırdan bir karşılık beklemeden hizmet eder kimse burda babasının hayrına çalışmıyor sonuçta
Benim hayrına çalışmışlığım var :) ama fazla yaşamadı server falan para vermedikleri için sorunlarının dinleyip 3 gün sonra hallediyordum

DF
Benim hayrına çalışmışlığım var :) ama fazla yaşamadı server falan para vermedikleri için sorunlarının dinleyip 3 gün sonra hallediyordum
hayrına çalışmak yardım etmek başka para kazanabiliceğin şeyleri elinin tersi ile itmek başka yardım edersin ama gidip saatlerini vermezsin

DF
ayrıca erkan açıp 0 dan bir sistem yazdı dediniz ekran açıp biri ne sistemini nasıl o kadar kısa sürede yazabilir , çocuk oyuncağı değil .

DF
Rolex sistemi gibi ufak şeyleri yazan bir arkadaş kendisi bize yardımcı olmak istedi ve bir karşılık beklemedi sunucun bağışlarıyla zaten emeğinin karşılığını vereceğiz ama sizin gibi insanlar insanları tanımadan bu tarz mevzuları büyütüyorsunuz biraz sunucuyu araştırarak zaten yapacağımız işleri görebilirsiniz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//