Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, bir paket geliştiriyorum, geliştirme sırasında kafama takılan hatamsı birşey var, sizlere de bu konu hakında değinmek istedim.
Hata şu şekilde ki, add-on araçlar garajda, dispatch gibi yerlerde NULL gözüküyor, aşağıda bırakacağım fotoğrafdaki gibi yaptım ama bir faydası olmadı.
Garajın araç alma nativeı model üzerinden gidiyor büyük ihtimal kendi 2 paketimde şöyle çözmüştüm;
normal:
Kod:
local vehicleName = GetLabelText(GetDisplayNameFromVehicleModel(hashVehicule))
yeni:
Kod:
local vehicleName = GetDisplayNameFromVehicleModel(hashVehicule)
değiştirmiştim GetLabetText bazen doğru çekmeyebiliyor veya tam tersi olabilir. Garaj scriptinde GetDisplayNameFromVehicleModel nativeini aratırsan bulabilirsin.
Garajın araç alma nativeı model üzerinden gidiyor büyük ihtimal kendi 2 paketimde şöyle çözmüştüm;
normal:
Kod:
local vehicleName = GetLabelText(GetDisplayNameFromVehicleModel(hashVehicule))
yeni:
Kod:
local vehicleName = GetDisplayNameFromVehicleModel(hashVehicule)
değiştirmiştim GetLabetText bazen doğru çekmeyebiliyor veya tam tersi olabilir. Garaj scriptinde GetDisplayNameFromVehicleModel nativeini aratırsan bulabilirsin.