Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Ortak arıyorum Altyapısı Güçlü Olan Sunucum İçin Finansal Ortak Arıyorum

dexroleplay

White Roleplay
FT Kullanıcı

Değerli Topluluk Üyeleri,

Sağlam altyapıya sahip, yenilikçi ve kaliteli bir Fivem sunucusu kurma sürecindeyim. Ancak bu projeyi tek başıma yürütmek, özellikle finansal açıdan sürdürülebilir bir hale getirmek için bir destek ortağına ihtiyaç duyuyorum.

Aranan Ortaklık Şartları ve İlkelerimiz

Kuracağımız bu ortaklık, win-win (kazan-kazan) mantığına dayalı olup, eşit haklar ve sorumluluklar çerçevesinde yürütülecektir.

Ortaklık Detayları:

• Eşit Söz Hakkı: Her iki tarafın fikirleri ve kararları eşit şekilde değerlendirilecektir.
  • Eşit Finansal Katkı: Gerek sunucu giderleri gerekse diğer ödemelerde her iki taraf %50 oranında katkı sağlayacaktır.
  • Eşit Gelir Paylaşımı: Sunucudan elde edilecek tüm kazançlar, ortaklar arasında eşit şekilde (%50 - %50) paylaşılacaktır.

Bu ortaklıkta hedefimiz, sadece başarılı bir sunucu işletmek değil; aynı zamanda güvene dayalı, sürdürülebilir bir iş modeli oluşturarak her iki taraf için de tatmin edici bir süreç yaratmaktır.​

Eğer bu vizyona sahipseniz ve benimle ortaklık yapmayı düşünüyorsanız, lütfen iletişime geçin.

📌 İletişim: [ ]

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//