Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün bir oyuncum söyledi banada mesela örneğin gidiyorum adamın yanına F6'ya basıyorum adam yakınımda değilse normal olarak oyuncu yok diyor. Neyse adamın yanına gidiyorum F6 > Sağlık Bakanlığı > Faturalar sekmesine geliyorum burda 3 ayrı fatura var işlemler, cerrahi tedavi, Tedaviler diye normalde bunlara basınca faturayı kesmesi gerekiyor ama fatura kesmiyor
Kodunuzun müşteri (client.lua) tarafını atarsanız yardımcı olabilirim. Ben kendi doktor mesleğime fatura kesmeyi ekledim çokta kullanışlı bir şekilde ilerliyor bir sorun olmuyor.
Kodunuzun müşteri (client.lua) tarafını atarsanız yardımcı olabilirim. Ben kendi doktor mesleğime fatura kesmeyi ekledim çokta kullanışlı bir şekilde ilerliyor bir sorun olmuyor.