Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
" şu ana kadar hicbir sıkıntı yaşamadım bence piyasadaki en iyi ac lerden biri fakat sanırım ac yi kullanabilmek icin müşterileri olman gerekiyor, yanlış biliyor olabilirim istersen sen yinede kendin bi görüş derim.
kesinlikle fyac non wh 150 200 çektiğimiz zamanlarda dahi hile giremiyor girse birşey yapamıyorlardı log sayesinde hile açmaya çalışanı bulup yanımıza çekip fanteziler uyguluyorduk
kesinlikle fyac non wh 150 200 çektiğimiz zamanlarda dahi hile giremiyor girse birşey yapamıyorlardı log sayesinde hile açmaya çalışanı bulup yanımıza çekip fanteziler uyguluyorduk
Öncelikle değerli yorumun icin, teşekkür ederim daha önce de bir cok resmi sunucumuz non-whitelist ile 100 üstü oyuncu gördü herhangi bir sorun yaşanmadı.
%100 bir sonuç hiç bir sistem tarafında verilmez fakat %99'u garanti ediyoruz, uzun süredir bir cok müşterimiz memnun, eğer bizim dışımızda dışardan saldırı vb bir durum yaşarsanız ise, direkt olarak size calıştığımız hosting firmasına yönlendiriyoruz ve size daha uygun fiyat verdirtiyoruz.
Test sunucusu acabilirim SXS-AC hayranlarından birisin sanırım, gecebilirsen tekrar görüşelım.
Reseller olmak icin, mesaj atmıştın zamanında görüşme yapmadığımız icin mi bu şiddet bu celâl?
Elimde hile yok zaten reseller bile olmadım şükürler olsun sadece sordum biraz komik . Arkadaşlarım anticheat satın almıştı 2-3 saate bir hile girip ortalığı patlatıp çıkıyordu bilmiyorum fixmi şuan ama 1-2 ay önceki olaydan bahsediyorum
Elimde hile yok zaten reseller bile olmadım şükürler olsun sadece sordum biraz komik . Arkadaşlarım anticheat satın almıştı 2-3 saate bir hile girip ortalığı patlatıp çıkıyordu bilmiyorum fixmi şuan ama 1-2 ay önceki olaydan bahsediyorum
Daha önce zaten, bir şeyler yapmışşın belli ama güncel olarak benden hizmet almayıp önceki hatalar üzerinde konuşucaksak, emin ol bana senin övdüğün sistem üzerinden gecip, memnun kalan cok müşterim var zamanında hatalar oldu ama bizim hatalarımız ufak tefek şeylerdi kimsenin sunucusunda map falan çıkmadı.
Patlama olaylarına gelicek olursak,tables ve configs üzerinde bir cok ayar bulunuyor,senin tetiklediğin patlayıcılar grenade ve rocket dışında olduğu icin banlamamış fakat burdan, true değeri verip rahatlıkla banlanmasını sağlayabilirler ve buna ne gerek var dersen zaten patlama hasarları kapalı ve zaten loga düşmüşşün.