Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı anticheat öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan84601

Üye
FT Kullanıcı
beyler önerebileceğiniz ücretsiz anticheat arıyorum var mı bildiğiniz script?

DF
Kendi sunucumda bu ac yi kullanıyorum hocam " " şu ana kadar hicbir sıkıntı yaşamadım bence piyasadaki en iyi ac lerden biri fakat sanırım ac yi kullanabilmek icin müşterileri olman gerekiyor, yanlış biliyor olabilirim istersen sen yinede kendin bi görüş derim.

DF
Yakında ücretsiz olarak paylaşacağım tüm fivem camiasının güvenliği adına fakat geliştirmek için son zamanlarda vakit bulamadım

DF
herhangi bir farklı scripte ihtiyacınız olmayacak güvenliğiniz için güzel bir dökümantasyonla geleceğim opensource paylaşım olacaktır.

DF
kesinlikle fyac non wh 150 200 çektiğimiz zamanlarda dahi hile giremiyor girse birşey yapamıyorlardı log sayesinde hile açmaya çalışanı bulup yanımıza çekip fanteziler uyguluyorduk :D

DF
kesinlikle fyac non wh 150 200 çektiğimiz zamanlarda dahi hile giremiyor girse birşey yapamıyorlardı log sayesinde hile açmaya çalışanı bulup yanımıza çekip fanteziler uyguluyorduk :D
Öncelikle değerli yorumun icin, teşekkür ederim daha önce de bir cok resmi sunucumuz non-whitelist ile 100 üstü oyuncu gördü herhangi bir sorun yaşanmadı.
%100 bir sonuç hiç bir sistem tarafında verilmez fakat %99'u garanti ediyoruz, uzun süredir bir cok müşterimiz memnun, eğer bizim dışımızda dışardan saldırı vb bir durum yaşarsanız ise, direkt olarak size calıştığımız hosting firmasına yönlendiriyoruz ve size daha uygun fiyat verdirtiyoruz.

49276

49277

49275

DF

Ekli dosyalar

• 1618121541025.png
    1618121541025.png
    666.3 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Önerim üsttekine pek fazla güvenme :D

DF
Önerim üsttekine pek fazla güvenme :D
Test sunucusu acabilirim SXS-AC hayranlarından birisin sanırım, gecebilirsen tekrar görüşelım.
Reseller olmak icin, mesaj atmıştın zamanında görüşme yapmadığımız icin mi bu şiddet bu celâl?

49280

DF
Test sunucusu acabilirim SXS-AC hayranlarından birisin sanırım, gecebilirsen tekrar görüşelım?
bahsettiğin anticheatin hayranı değilim ama seninkinden bin kat daha korunaklı olduğunun yeminini edebilirim. :D

DF
Son düzenleme:
bahsettiğin anticheatin hayranı değilim ama seninkinden bin kat daha korunaklı olduğunun yeminini edebilirim.
Test acabilirim, yeminli asker eğer sunucuya zarar verebilecek bir etki yaratabilirsen tekrar görüşelim bu konuyu.

DF
Elimde hile yok zaten reseller bile olmadım şükürler olsun sadece sordum biraz komik :D . Arkadaşlarım anticheat satın almıştı 2-3 saate bir hile girip ortalığı patlatıp çıkıyordu bilmiyorum fixmi şuan ama 1-2 ay önceki olaydan bahsediyorum

DF
Elimde hile yok zaten reseller bile olmadım şükürler olsun sadece sordum biraz komik :D . Arkadaşlarım anticheat satın almıştı 2-3 saate bir hile girip ortalığı patlatıp çıkıyordu bilmiyorum fixmi şuan ama 1-2 ay önceki olaydan bahsediyorum

Daha önce zaten, bir şeyler yapmışşın belli ama güncel olarak benden hizmet almayıp önceki hatalar üzerinde konuşucaksak, emin ol bana senin övdüğün sistem üzerinden gecip, memnun kalan cok müşterim var zamanında hatalar oldu ama bizim hatalarımız ufak tefek şeylerdi kimsenin sunucusunda map falan çıkmadı.

49281

Patlama olaylarına gelicek olursak,tables ve configs üzerinde bir cok ayar bulunuyor,senin tetiklediğin patlayıcılar grenade ve rocket dışında olduğu icin banlamamış fakat burdan, true değeri verip rahatlıkla banlanmasını sağlayabilirler ve buna ne gerek var dersen zaten patlama hasarları kapalı ve zaten loga düşmüşşün.

49284

DF

Ekli dosyalar

• 1618134957375.png
    1618134957375.png
    102.7 KB · Görüntüleme: 0
  • 1618135078840.png
    1618135078840.png
    114.6 KB · Görüntüleme: 0
sen güveniyorsan sıkıntı yok ozaman iyi satışlar :D

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//