Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet test ettim ama telefonun çok eksiği var daha doğrusu eksiden çok uygulama tasarımlarıda eski kalmış. Eğer geliştirilirse ortaya güzel bişeyler çıkabilir.
Denediğim kadarıyla bi sıkıntı göremedim gayet iyi bir şekilde uygulamalarıda indiriyor. Sadece uygulamaların iç tasarımı eski kalmış onları düzeltip bide telefonun boyutunu ayarlarsan miss gibi telefon olur.
Denediğim kadarıyla bi sıkıntı göremedim gayet iyi bir şekilde uygulamalarıda indiriyor. Sadece uygulamaların iç tasarımı eski kalmış onları düzeltip bide telefonun boyutunu ayarlarsan miss gibi telefon olur.
Birşey değil kendi telefonunu yapmak isteyenler için bu scriptin güzel bir başlangıç olabileceğini düşünüyorum App Store uygulaması gerçekden çok hoş ve tıkır tıkır indiriyor valla
Birşey değil kendi telefonunu yapmak isteyenler için bu scriptin güzel bir başlangıç olabileceğini düşünüyorum App Store uygulaması gerçekden çok hoş ve tıkır tıkır indiriyor valla