Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kusura bakmayın evde yoktum şuan geldim bu arada sorun hala çözülemedi garajdan çıkan araçların bazıları görünmez oluyor galiba sadece modlu veya dlc araçlarda oluyor infinty açık sunucuda
kusura bakmayın evde yoktum şuan geldim bu arada sorun hala çözülemedi garajdan çıkan araçların bazıları görünmez oluyor galiba sadece modlu veya dlc araçlarda oluyor infinty açık sunucuda
yok başta set olması lazım zaten bu kodlar infinity için, araç performanslarını artırıyor. İnfinity’nin açık olduğunu belirtmişin tüm infinity kpdların doğru olduğuna kontrol edebilir misin
yok başta set olması lazım zaten bu kodlar infinity için, araç performanslarını artırıyor. İnfinity’nin açık olduğunu belirtmişin tüm infinity kpdların doğru olduğuna kontrol edebilir misin