Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Araç kalkış hızı

berkbora

Üye
FT Kullanıcı
Discord
Bora#0929
Merhaba, araç handling editleme rehberinden araçların nasıl editleneceğini hakkında bilgiler kazandım fakat çoğu şeyi denedim ve araçların kalkış hızlarının nereden editleneceğini buladım. "fInitialDriveForce" kısmından aracın hızının ayarladığını biliyorum fakat aracın kalkış hızı da bu satıra dahil mi acaba?

Herkese İyi Forumlar

DF
Son düzenleme:
Konunun kategorisi yanlış açtım düzeltilebilir mi lütfen?

DF
Merhaba, araç handling editleme rehberinden araçların nasıl editleneceğini hakkında bilgiler kazandım fakat çoğu şeyi denedim ve araçların kalkış hızlarının nereden arttıralacağını buladım. "fInitialDriveForce" kısmından aracın hızının ayarladığını biliyorum fakat aracın kalkış hızı da bu satıra dahil mi acaba?

İyi Forumlar

Konu tarafımca yanlış kategoride açıldığı için doğru kategoriye taşınmıştır.

DF
Ağırlığını düşererek belki çözebilirsiniz ama bazı araçlarda dönerken takla atma gibi problemler doğurabilir. Yanlış hatırlamıyorsam fMass diye geçiyordu en üst satırlarda

DF
Ağırlığını düşererek belki çözebilirsiniz ama bazı araçlarda dönerken takla atma gibi problemler doğurabilir. Yanlış hatırlamıyorsam fMass diye geçiyordu en üst satırlarda
Deneyince haber veririm teşekkürler

DF
"fTractionCurveMin" satırı ile aracın kalkış hızını değiştirebildim. Konu kilitlenebilir.

DF
Konunun ön eki tarafımca değiştirildi.​

DF
el frenini kısarsan ve bu ikisiyle oynarsan istediğin sonuca ulaşabilirsin >fInitialDriveForce,fInitialDriveMaxFlatVel

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//