Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurdum ancak araç çıkartırken içinde spawn olmadan çıkarsa (valeden veya pd garajından araç çıkarttığımda) kapı kilidini açamıyorum bir kere bindikten sonra kilit sistemi aktif oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
[/QUOTE]
yukarıda yazdığım gibi trigger'ını araç spawn eden scriptlere atman gerekiyor,
aşağıdaki kod'u spawnvehicle , plateregister veya buyvehicle gibi fonksiyonların altına yazman gerekiyor
Kurdum ancak araç çıkartırken içinde spawn olmadan çıkarsa (valeden veya pd garajından araç çıkarttığımda) kapı kilidini açamıyorum bir kere bindikten sonra kilit sistemi aktif oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Hocam aynı sorun bende de varda küçük bir örnek satır atma şansın var mı ?
aşağıdaki kod'u spawnvehicle , plateregister veya buyvehicle gibi fonksiyonların altına yazman gerekiyor
[/QUOTE]
aşağıdaki kod'u spawnvehicle , plateregister veya buyvehicle gibi fonksiyonların altına yazman gerekiyor[/QUOTE]
Hocam aynı sorun bende varda o satırdan bir örnek resim atma şansın var mı ?