Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekip ArıyoruzArcade Temalı Sunucuma 7-8 kişilik ekipler arıyorum.
Tamamen Hard olmadan fakat LowRP'ye de düşmeycek bir yapıda sunucumuz var. 7-8 kişilik ekipler arıyorum. Döndüreceğiniz rollere göre işletme pası alabilirsiniz.
Herkese Merhaba!Sizlere yeni açılacak hard tabanlı fivem roleplay sunucumuzdan bahsetmek istiyorum;Kaliteli rollerin döndüğü ve hiç kimsenin donate ile önünüze geçemeyeceği tüm her şeyi İC olarak halledebileceğiniz ve dış dünyadan tamamen bağımsız kaliteli bir roleplay sunucusu açmayı düşünüyoruz. Sunucumuz hakkında akla gelebilecek bazı soruları aşağıya bırakıyoruz. Eğer Aşağıdaki sorular yeterli olmazsa sunucumuza gelip yetkili ekibimizden daha fazla bilgi alırsanız sizlere fazlasıyla yardımcı olmaktan mutlu olacağızSunucu olarak benimsediğimiz tema nedir?
Sunucumuz Hard roleplay türünü örnek almaktadır.
Sunucuda ne tarz rol dönüyor?
Sunucumuzda hem sosyal hem illegal rol çeşitlilikleri olacaktır. Rolü oyuncular yaparken arkadan destekleyen ise yetkili ekibimiz olacaktır. Güzel olan kaliteli duran her türlü rolü her zaman ekip olarak destekleyeceğiz.
Sunucunuzda yaş sınırı var mı?
Yaş sınırımız 18'dir fakat rol bilgisine güvendiğimiz oyunculara esneklik gösterilir. Ped kullanacak oyuncularımız için çocuk pedlerimiz mevcuttur.
Ekip, yayıncı vb. destekleriniz bulunuyor mu?
Hayır.
Aile, Kartel vb. roller sunucunuzda bulunuyor mu?
Bu tarz rolleri sunucumuzda istemiyoruz ve saçma buluyoruz bu soruya cevabımız Hayır.
Sunucunuzda P2W Var mı?
Hayır, sunucumuzda hiç bir şekilde P2W yoktur ve olmayacaktır.
Polis işleyişiniz nasıl?
Sunucumuzda Polis işleyişi HardRP odaklıdır.
Sunucumuz içerisinde bulunan sistemlere göz atmak için aşağıdaki discord adresimizden bizlere ulaşıp roleplay deneyeminizi en yukarı seviyede tutabilirsiniz.