Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruArkadaşlarım ve diğer kişiler sunucuya bağlanamıyor.
Merhaba, Sunucum yayınlanmak üzere hazır. Arkadaşımın biri girmek ve görmek istedi ancak kendisinde sunucunun offline olduğu ve girerken bir uyarı ile karşılaştığını söylüyor. Lütfen yardım edin
Ekli dosyalar
📩ekran destek odası 1 _ SARUHANRP - Discord 12.02.2024 17_39_48.png
Aynı Sorun bendede var Çözümü Bulamadım Ben Girebiliyorum Arkadaşlarım Arama Kısmına Server İsmini Yazıdıgında Aktif Görüyor Benim Serverda Oldugumu Görüyor Fakat Girerken Aynı Hattayı Veriyor
Arkadaşlarım VDS almam gerektiğini, yoksa olmayacağını söyledi. bi sorum daha var tek seferlik vds bulmam mümkün mü. yani aylık ödemek yerine tek seferlik.
Zaten kiraladığın sunucu da bir nevi bir bilgisayar tek farkı veri merkezinde barınması. Simdi kendi bilgisayarında kurmak istersen zaten bu mümkün sadece gerekli portları açman gerekecektir.
Bilmen gerekenler ; iyi bir bilgisayarın olmalı , 7/24 açık bırakmalı , iyi bir internetin olmalı kesinti veya lagg olmayacak şekilde sonra elektrik faturası ve ddos saldırısı almaya çok müsait olman.
Ha bunlar sorun olmaz diyorsan zaten bu forumda bir cevap beklemene gerek yok internette sonsuz kaynak mevcut.