Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PaketAtomik V3 | +350 görmüştür | Fiyat Performans Roleplay Paketi | Düşük Resmon Ultra Kalite
Herkese öncelikle selamlar ben Atomik, sizlere yeni paketim olan Atomik V3'ü tanıtacağım. Bu paket için aylarca uğraştım. Kendim scriptler yazdım, hazır olup bozuk olanları fixledim ve güzel bir paket ortaya çıkarmak istedim. Paketimin en büyük ve en iyi özelliklerinden birisi TRIGGER KORUMASI'dır. Pakette trigger koruması bulunmaktadır. Hileciler trigger atarak sunucunuzda eşya basabilir, herkesi kamuya gönderebilir, herkese ceza kesebilir, herkesi kelepçeleyebilir vb. şeyler yapabilirler. Bende bunları korumaya aldım. Bu paketimin güzel özelliklerinden biridir. Bu konuyla alakalı aşşağıda örnek video bulunmaktadır. Paket fiyat performans ürünüdür. Paketi yapmak için büyük çaba ve emek gösterdim ve güzel bir şey ortaya sunmak istedim. Pakette IP LOCK lisans sitemi bulunmaktadır. Pakette şu anlık bir hata bulunmamaktadır ama eğerki bizlik bir hata bulunursa ücretsiz fixlemekteyiz. Hepinize iyi forumlar dilerim. Umarım beğenirsiniz.
Pakete ekstra Escrow sistemi eklenmiştir. Atomik'e (yani bana) ait scriptler Fivem'ın Escrow sistemi ile şifrelenmiştir. Satın alacak kişilerin kullandığı key hesabına aktarılacaktır. Ekstra IP-LOCK lisansta bulunduğu için Tek 1 Sunucu için kullanılabilmektedir.
TEST SUNUCU MEVCUTTUR. DISCORD ÜZERİNDEN TİCKET AÇINIZ
- Anahtarlar metalıdır.
- Eşya şeklinde envanterde bulunur.
- Kapıları L kısayolu ile hızlıca kapanıp açılabilir.
- Eşyayı kullanınca sağ altta küçük anahtar UI'si bulunmaktadır.
Arcade Galerilere ehliyet olmadan girilmiyor. Araç satın alamazlar Legal birimler için rozet bulunmaktadır. Legal birimler için Jammer bulunmaktadır. Satın alınabilir konteyner depo sistemi bulunabilmektedir. Satın Alınabilir Market Sistemi vardır. 10 Tane malikane vardır. Hepsinin perm'i, garajı, deposu ve kıyafetçisi bulunmaktadır.
Aztecas, Vagos, Families, Ballas, Bloods, Lost MC'nin perm'i, garajı, deposu bulunmaktadır.
Glock 17 ve Bean Bag vardır.
Barlarda çalışan DJ vardır. Kaliteli kolay bir admin menüsü vardır.
/pmms vardır.
Benzinlik patlama koruması vardır.
Nearest Postal vardır. (/postali /postal-sil, /postal-hud detaylar videoda vardır.)
Güzel ve Modern bildirimlerii vardır.
/animpos bulunmaktadır.
Para item şeklindedir.
Araçlara dışarıdan maymuncuk atabilinmektedir.
Blipler kapanıp açılabilir türdendir.
+50 tane satın alınabilir ev bulunmaktadır.
Showroom'lu oyuncu galeri bulunmaktadır. (Detaylar videoda bulunmaktadır)
2. El Araç Pazarı bulunmaktadır.
Go Kart bulunmaktadır.
GYM Bulunmaktadır.
Silah sekmesi vardır.
Teleskop scriptimiz vardır.
Kırılabilir dashcam bodycam sistemi vardır. Detaylı loglar bulunmaktadır.
Vinewood yazısı script ile değişebilir. (Detaylar videoda bulunmaktadır) Paketi alan kişilere kolaylık olması açısından gitbook sayfası açılmıştır. Bu sayede nereden neler düzenleniyor görebilirler. Paketi alan kişileri log discordu şablonu verilmektedir. Kamber ayarlama scripti eklenmiştir. Skill menüsünün css ile oynanmıştır yeri orta sağa alınmıştır.
İtemli boombox eklenmiştir.
Kalıcı emote eklenmiştir. (scenes)
Sırta silah asma yeni envantere uyarlanmıştır.
Bıçak ile araç tekerlekleri patlatma eklenmiştir.
(Şarkı istektir.)
Anti Double Connect
NuiBlocker
Ekonomi Limitleri (Cash ve Banka para miktarı sınırı)
Anti Loadout
VPN & Proxy Koruması
Cheat Engine, Lunar Engine vb. Koruması
Blacklist İsim Koruması
Anti Vehicle Spawner
PAKETTEKI LEGAL DEPARTMANLAR
- Los Santos Police Department
- Blaine County Sheriff's Office
- Paleto Bay Sheriff's Office
- San Andreas State Police
- San Andreas Park Ranger
- Department Of Justice