Arkadaşlar üzerinde yaklaşık 2 ay çalıştığımız paketi satışa çıkarıyorum aynı zamanda 2 haftadırda serverimde denenip bütün eksiklikleri giderilmiştir.
satın alınmadan sonra bulabildiğim bugları ve hatalar olursa satın alan arkadaşlarla paylaşıcam onlarda bu durumu yaşamadan atlatıcak(satın alan arkadaşlara ücretisz bulduğum hataları vs paylaşılacaktır) -- BENİMLE DİSCORD ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. -- mia#1445
PAKET KULLANIYOR VE HERHANGİ SORUN ÇIKARSA DÜZELTİLİYOR VE SATIN ALAN ARKADAŞLARLA PAYLAŞILIYOR
-KASABA SİSTEMİDİR.
-Telefon sorunsuz çalışır -Twitter-Whatsapp-9gag
-3 tür illegal meslek
-150+ Modlu Araç
-Araçlarda Türkçe Radylar
-Chat'te tweet ve reklam sistemi
-Emlak galeri vs hepsi kullanılabilir herşey kasaba içindedir yeşil alan içindedir yeşil alanda güvenli alandır istenilirse kaldırılır
-Gelişmiş market sistemi
-Gelişmiş envanter ve bagaj sistemi
-Yüksek Optimizasyon
-Araba kiralama çarpınca para kesme
-2.el araba kasaba içinde sergilemeye koyuyorsunuz oyuncular gelip alıyor
-Yolları güzelleştirmek amaçlı ymaplar eklendi
-Çok saldırı olduğu için hile korumalarını güçlendirdik.
-Ayrıyetten yükleme ekranını istediğiniz tasarımını yaparak bana verip ben kodunu yazabilirim ve scriptlerdeki html css kısımlarında herhangi biyerinde 0 dan oluşturmalar yapabiliriz
-DJ sistemi barın heryerinde duyulucak müzik
dahada fazlası için ekleyip demo serverinden bakabilirsiniz
satın alınmadan sonra bulabildiğim bugları ve hatalar olursa satın alan arkadaşlarla paylaşıcam onlarda bu durumu yaşamadan atlatıcak(satın alan arkadaşlara ücretisz bulduğum hataları vs paylaşılacaktır) -- BENİMLE DİSCORD ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. -- mia#1445
PAKET KULLANIYOR VE HERHANGİ SORUN ÇIKARSA DÜZELTİLİYOR VE SATIN ALAN ARKADAŞLARLA PAYLAŞILIYOR
-KASABA SİSTEMİDİR.
-Telefon sorunsuz çalışır -Twitter-Whatsapp-9gag
-3 tür illegal meslek
-150+ Modlu Araç
-Araçlarda Türkçe Radylar
-Chat'te tweet ve reklam sistemi
-Emlak galeri vs hepsi kullanılabilir herşey kasaba içindedir yeşil alan içindedir yeşil alanda güvenli alandır istenilirse kaldırılır
-Gelişmiş market sistemi
-Gelişmiş envanter ve bagaj sistemi
-Yüksek Optimizasyon
-Araba kiralama çarpınca para kesme
-2.el araba kasaba içinde sergilemeye koyuyorsunuz oyuncular gelip alıyor
-Yolları güzelleştirmek amaçlı ymaplar eklendi
-Çok saldırı olduğu için hile korumalarını güçlendirdik.
-Ayrıyetten yükleme ekranını istediğiniz tasarımını yaparak bana verip ben kodunu yazabilirim ve scriptlerdeki html css kısımlarında herhangi biyerinde 0 dan oluşturmalar yapabiliriz
-DJ sistemi barın heryerinde duyulucak müzik
dahada fazlası için ekleyip demo serverinden bakabilirsiniz