Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Hile Açmadım Sunucumu Editliyordum Fln Çıktım Sonradan Girdim Bi Bakmışım cfx.re tarafından 2 hafta banlanmışım anlamadım nasıl oldu diye nasıl açtırabilirim
Arkadaşlar Hile Açmadım Sunucumu Editliyordum Fln Çıktım Sonradan Girdim Bi Bakmışım cfx.re tarafından 2 hafta banlanmışım anlamadım nasıl oldu diye nasıl açtırabilirim
16 gün önce bende aynı şekilde 14 gün ban yedim.Biraz araştırdım ve eğer hileden dolayı banlandın yazıyorsa ve ticket açarsan direk sınırsız olarak banlıyorlarmış.Yapabileceğin tek şey beklemek.