Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum baslat.bat'ın içerisini yanlış yazmışsın direk bu kodun sadece konumlarını değiştirerekde yapabilirsin. TxAdmin kurulumdan uğraşmadan da yapabilirsin
cd /d C:\FXServer\server-data
C:\FXServer\server\FXServer.exe +exec server.cfg
2 yıldır fivemde developerım ilk 3.0 np hud, supra-license, ronin-backdoor( remake çalışmaları başladı ) vb. zibilyon tane şey yaptım, hala fivem için bat oluşturmayı bilmiyorum buda benim flexim
Bilmiyorsa salsın kanka. Gitsin oyuncu olsun. mk oynadığı sunucu da 2 tane modlu araç satılınca tanesi 1000 tl den hepsinin götü başı oynuyor. O yapıyorsa bende yaparım diyo . . Hazır paket dolu diyo zaten. Sonra indiriyo paketi .bat açamıyor dfhdfhsd
Bilmiyorsa salsın kanka. Gitsin oyuncu olsun. mk oynadığı sunucu da 2 tane modlu araç satılınca tanesi 1000 tl den hepsinin götü başı oynuyor. O yapıyorsa bende yaparım diyo . . Hazır paket dolu diyo zaten. Sonra indiriyo paketi .bat açamıyor dfhdfhsd