Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum attığın dosyayı kuruyorum fakat bu sefer bütün scriptler hata vermeye başlıyor rica etsem discord üzerinden yazılı olarak yardım eder misin ? ; uzi#9313
dostum attığın dosyayı kuruyorum fakat bu sefer bütün scriptler hata vermeye başlıyor rica etsem discord üzerinden yazılı olarak yardım eder misin ? ; uzi#9313
dostum bir temiz alt yapı bulamadım kafayı yememe ramak kaldı :d hani çok çabuk pes de etmek istemiyorum hatam olunca ilk önce kendim çözmeye çalışıyorum çözemeyince foruma atıyorum belki sorunum çözülür diye sağolsunlar yardımcı oluyolar sorunlarım gidiyor fakat yani hangi scripti eklesem bir yerden patlak veriyo ya ben beceremiyorum ya da dediğin gibi alt yapı da sorun var