Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi bi yere gelmek istiyosan cebindekini soğuk ateşe atman gerekiyor i9 24gb ramli sunucular 2.5k lık hakkını veren paketler 128 kişilik keyli sunucular varken kimse gelip senin sunucunda oynamaz
Google cloud kullanıyorum nerdeyse 2 aydır bedava 30gb Rami var biraz da kendiniz koruma ekleyince güçlü bir sistemleri var ztn koskoca Google kim ddos atabilir diye düşünüyorum , fatura kesmemesi için innial kullanabilirsin ve parayla satılan vdslerden daha hızlı bence
Açıkcası oyuncusunu düşünmeyen, bir kişilik ancak google cloud gibi bir makina da sunucusunu barındırır, en ufak ddos saldırısın da düştükten sonra ise hosting kaynaklı diye oyuncularına yazar o yüzden test icin ideal ama sunucu icin hayal kırıklığı malesef.
Google cloud kullanıyorum nerdeyse 2 aydır bedava 30gb Rami var biraz da kendiniz koruma ekleyince güçlü bir sistemleri var ztn koskoca Google kim ddos atabilir diye düşünüyorum , fatura kesmemesi için innial kullanabilirsin ve parayla satılan vdslerden daha hızlı bence