Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Belkide küçük bir sorundur yardım edermisiniz

cancan420

Üye
FT Kullanıcı
Meslek sisteminde herhangi bir toplama yerine girdiğimde mesela canlı tavuk toplama yeri var dairenin içine girip e basınca bekliyor tam vereceği zaman üzerime gelmiyor ve böyle bir hata veriyor cmd'de gösterdiği yerdeki kodlar şu şekildedir
for i=1, #item, 1 do
local itemQtty = 0
if item.name ~= _U('delivery') then
20.satır tam burası itemQtty = xPlayer.getInventoryItem(item.db_name).count
end

lütfen biri yardımcı olsun anlayan

DF

Ekli dosyalar

• qqq.png
    qqq.png
    1.6 KB · Görüntüleme: 15
esx_jobs'u linkten yeniden kurmayı denediniz mi? Eski sürüm kullanıyorsunuz gibi

DF
Son düzenleme:
meslekleri düzenlemek istiyorsanız daha dikkatli düzenlemenizi öneririm, server ve client lua birbiriyle uyumlu olmalı yoksa yukarıdaki gibi hatalar almanız normal.

aldığınız hata 20. satıra göre oyuncunun envanterinin dolu olup olmadığını kontrol eden satır.. eğer doluysa item vermemesini sağlıyan kısım kısaca.

hatanın ne olduğunu bu kadar kısa bir koddan anlıyamam..

Detaylı destek için forum içinden özel mesaj yazabilirsin, discord adresimi vermem sanırım yasak yada değil ama uyarıldım. o yüzden forum üzerinden özel mesaj yazın lütfen.

DF
meslekleri düzenlemek istiyorsanız daha dikkatli düzenlemenizi öneririm, server ve client lua birbiriyle uyumlu olmalı yoksa yukarıdaki gibi hatalar almanız normal.

aldığınız hata 20. satıra göre oyuncunun envanterinin dolu olup olmadığını kontrol eden satır.. eğer doluysa item vermemesini sağlıyan kısım kısaca.

hatanın ne olduğunu bu kadar kısa bir koddan anlıyamam..

Detaylı destek için forum içinden özel mesaj yazabilirsin, discord adresimi vermem sanırım yasak yada değil ama uyarıldım. o yüzden forum üzerinden özel mesaj yazın lütfen.
Sorunu anladım sanırım sql de items kısmındaki itemlerden vermesi gereken tavuk kodunu buldum ve kendi üzerime manuel vermeyi denedim kodla beraber ama geçersiz dedi yani itemi bulamadı sonra ardından 2-3 iteme daha baktım hepsinde aynı sorunu yaşadım böyle bir hata yoktu ama daha önce anlaşılan bir karışıklık oldu sql de ama bunu nasıl çözebilirim sqlde hiçbirşey ellemedm bozulmaması gerekiyo.

dc adresimi özelden attım istek atarsan da sevinirim daha hızlı iletişim kurmak adına

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//