Öncelikle herkese merhabalar,
Fivem modunda neredeyse 1 yıldır varım ve hiç rastlamadığım ama gerekli olduğunu düşündüğüm bir uygulama üzerinde çalışıyordum. Akıllı telefonunuz üzerinden sunucu içi işlemler yapmanızı sağlayan bir uygulama ve bunun sonuna geldiğimi düşünüyorum. Bu yüzden beta olarak denemek istiyorum. Beta denemesini sadece bir sunucu üzerinde yapacağım ve o sunucuya beta bittiğinde uygulamayı ücretsiz olarak vereceğim. İsteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Eğer betadayken almak isterseniz de yapılan bütün güncellemelere ücretsiz erişebilirsiniz.
Beta şartları:
1- Şu anda ESX altyapısı kullanıyorum o yüzden sunucu ESX kullanmalı ve ileride her türlü sunucuya uygun hale getireceğim.
2- Sunucuda oynayan oyuncu sayısı denemeye yetecek kadar yüksek olmalı.
3- Şu anda android ve ios üzerinde çalışabilir fakat ios dışarıdan uygulama yüklemeye izin vermediği için testler android üzerinde yapılacaktır.
Aktif Özellikler:
Okuduğunuz için teşekkürler.
Uygulama içi fotoğrafları ektedir.
Fivem modunda neredeyse 1 yıldır varım ve hiç rastlamadığım ama gerekli olduğunu düşündüğüm bir uygulama üzerinde çalışıyordum. Akıllı telefonunuz üzerinden sunucu içi işlemler yapmanızı sağlayan bir uygulama ve bunun sonuna geldiğimi düşünüyorum. Bu yüzden beta olarak denemek istiyorum. Beta denemesini sadece bir sunucu üzerinde yapacağım ve o sunucuya beta bittiğinde uygulamayı ücretsiz olarak vereceğim. İsteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Eğer betadayken almak isterseniz de yapılan bütün güncellemelere ücretsiz erişebilirsiniz.
Beta şartları:
1- Şu anda ESX altyapısı kullanıyorum o yüzden sunucu ESX kullanmalı ve ileride her türlü sunucuya uygun hale getireceğim.
2- Sunucuda oynayan oyuncu sayısı denemeye yetecek kadar yüksek olmalı.
3- Şu anda android ve ios üzerinde çalışabilir fakat ios dışarıdan uygulama yüklemeye izin vermediği için testler android üzerinde yapılacaktır.
Aktif Özellikler:
- Ana ekranda sunucu durumu ve kişi sayısı bulunur.
- Yapılan bütün işlemler loglanır. (Uygulamaya giriş yapılması da dahil)
- Anons yapma, özel mesaj gönderme, para verme, meslek verme, kick atma, ban atma, revive atma, herkese revive atma işlemleri mevcuttur.
- Adminlerin kendi hesapları vardır; kullanıcı adı, şifre ve mail adresi bulunur ve bunları kendileri değiştirebilir ve admin hesabı uygulama içinden oluşturulur.
- Şifremi unuttum seçeneği vardır, mail ile şifre yenileme yapılır.
- Adminlerin yetki seviyeleri vardır ve bunlar yüksek seviyeli adminler tarafından ayarlanır ve istenilen özellikte bir yetki seviyesi oluşturulabilir. (mesela bir yetki seviyesinde sadece kick atma olacak şekilde)
- Veritabanın da sadece kendi tablolarını erişim ihtiyacı vardır yani hiçbir sunucu database verisine ihtiyaç duymaz.
- Yani dinamik bir yapıya sahiptir bir kere kurduğunuzda uygulama içinden bütün kullanıcı işlemleri yapılır.
- Eksik veya fazla bazı şeyler olabilir şu anda uygulamanın beta prototipi mevcuttur.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Uygulama içi fotoğrafları ektedir.