Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi sorunum var mesela envanterimde pistol var onu kullan diyorum elime geliyo elimdeyken bidaha kullan diyorum enavnterde awp olmamasına ragmen elşme awp geliyor nasıl çözerim.
Disc-inventoryhud kullanıyosun anladığım kadarıyla disc'te eğer /giveitem id WEAPON_PISTOL olarak değilde /giveweapon id weapon_pistol Mermi-Sayısı diye veriyorsan bu sorun ortaya çıkar çözmek için /clearinventory yaz sorun düzelmez ise kendi item datanı sil.
AVP gelme sorunu o şeyden olabilir esx'deki gibi vmenu'den vb. silah aldıysan bug gibi extra gelebiliyor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi datanı sil olmazsa bana mesaj atabilirsin.
bi sorunum var mesela envanterimde pistol var onu kullan diyorum elime geliyo elimdeyken bidaha kullan diyorum enavnterde awp olmamasına ragmen elşme awp geliyor nasıl çözerim.
yazdığım yorumun altında bir discoord adresi var. Kendi yazdığım bir script buna engel oluyor bizzat kendimde kullanıyorum *script paylaşım kısmında bikaçtık yukarı çık görürsün şuan atabilcek drumda değilim o sebepten atamıyorum yanlış anlamayın beni. rica ederim şimdiden
yazdığım yorumun altında bir discoord adresi var. Kendi yazdığım bir script buna engel oluyor bizzat kendimde kullanıyorum *script paylaşım kısmında bikaçtık yukarı çık görürsün şuan atabilcek drumda değilim o sebepten atamıyorum yanlış anlamayın beni. rica ederim şimdiden