Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pvp paketi kullanıp sağa sola sallamayıp etrafta sanal mafyayım diye gezmeyen elemanların olduğu herkesin sakin bir şekilde rolünü yaptığı IC'deki düşmanlığın OOC'ye hiç bir şekilde yansıtılmatığı oyuncularının toxic olmadığı PD'yin bıçaklı adama SMG çekmediği Baron rölü yapanların her dakika şehirde olduğu çetelerin donuna kadar yeşil giyinmediği bir sunucu beklerdim.
sunucuyu bozan insanlara para verdi diye el üstünde tutmak haksızlıktır o zaman ben foundersam herkese eşit davranmamam zoruna gitmezmiydi örneğin yani
Kitle çok önemli. Çok kötü bir sunucu paketinde bile çok iyi roller yaptığımız zamanlar vardı. Ama güzel kitle oluşturacak bi etken bulmak benim için zor söylemesi. Kitle olayı şans ile olur gibi duruyor
Kitle çok önemli. Çok kötü bir sunucu paketinde bile çok iyi roller yaptığımız zamanlar vardı. Ama güzel kitle oluşturacak bi etken bulmak benim için zor söylemesi. Kitle olayı şans ile olur gibi duruyor