Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Bize ne oldu?

• Konbuyu başlatan Kagan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 1K

Kagan

?????????
FT Kullanıcı
eskiden rol yaparken eğlenirdim fiveme girerken mutlu olurdum şimdi adını dahi duymak istemiyorum geliştiricilik yapıyordum onu da yapmak istemiyorum artık ne oldu bize?

DF
eskiden rol yaparken eğlenirdim fiveme girerken mutlu olurdum şimdi adını dahi duymak istemiyorum geliştiricilik yapıyordum onu da yapmak istemiyorum artık ne oldu bize?
zanal zorba zanal maganda Fivemde gunrp videosu çekip millete no name diyen insanlar oldular Kısa özet bu gördüğüm kadarıyla 6 aydır hiçbir türk sunucusuna girmiyorum ve rahatım fransızlara türkçe öğretiom daha zevkli

DF
beni fiveme başlatano fatih adlı arkadaşıma sesleniom allah belanı vemrsin ;=

DF
yerde kal birom şit diyenler bitirdi fivemi

DF
eskiden böyle değildik agalar 3 yaşında sanal mafyalar kendini bişe zanneden insanlar sardı fivemi harbiden yeter la her sunucu aynı rolü döndürüyo farklı bişe yok bıktım la artık farklı bişe yok artık fivemde her yerde aynı rol dönüyo

DF
2019dan beri FiveM oyuncusu olarak FiveM TR’nin hype girme sebebi mafya rolleriydi daha sonra gang rp getirerek çoğu mafya rp yapan kişilerle dalga geçildi veya o tarz sunucularla aynı şekilde. Bunun sebebiylede mafya rpsi yapan kişiler gang rp yapmaya çalıştı ama 70% felan beceremedi. Daha doğrusu mafya tarzında yaptılar gang rp’yi veya sanal mafyacılık tarzında, 30% kısımda rolü çok iyi öğrenerek yaptı. Oyunculuk kısmın çöküşe geçmesiyle onun arkasında bulunan yönetim ve geliştiriciler arasındada çöküş başladı, birlikler oluştu ve herkes birbirine laf attı vs. Bunları çoğu kişi biliyor şuanda hala o tarz şeyler devam ediyor. Her iki şeyinde birden yaşanmasıyla FiveM TR çöküşe geçti ve çoğu kişiler oyundan sıkıldı. Bunun yanında sunucu yönetip belirli sayıya ulaşan kişiler kendilerini egolu sanıp herkese bulaştılar dönüp dolanıp sanal mafyacılık mevzuları açılıyor, neyse sunucusu’nun sayısı belirli bir sayıya ulaşıpta g*tü kalkan çok oldu ve halada devam ediyor. Bunların arasında bende varım, bir aralar *Botların* popüler olduğu dönemde herkes bot basarak fazla çektiğini gösteriyordu. Bizde botsuz 160-170 çekip kendi egomuzu otomatiken kaldırıyorduk ve 160-170 çektiği zamanlar *100 tane bot aktif edip* 270 sayılarına ulaşıyorduk. Neyse kısaca çok şeye değinmeden anlatmışımdır umarım.

NOT: epic games’in gta5 ücretsiz vermesiyle olaylar dahada kötüye gitti…

DF
Son düzenleme:
şimdi bu yazacaklarımı low olarak algılamayın aslında baron kartel rolleri kötü değil sadece bu rolleri fivem türkiye yapamıyor aslında uyuşturucu karteli gibi bir rol yapılabilir + olarak rollere büyük bir katkı sağlar polislere büyük bir rol pası sağlar bu rol yapılamıyor nedeni iste fivem türkiye baron kartel rollerini racona vurup haraç kesiyor dediğim gibi pablo escobarın hikayesi gibi (örnek veriyorum) bir şey yapılsa rol sunucularında sarabilir sadece bu rolü türkler yapamıyor yapanlarada LOW RP gözüyle bakıyor yapan kişilerin nerdeyse tamamı da bu rolü racona bağlıyor...

DF
fivem tr'yi batıran 4 sebep var bence
1- epic games bedava verdi kitle değişti, önceden mt2 loncaları gibi ortam varken clownfish basıp "birom" rolü yapanlar geldi
2- yayıncı sunucuları, insanları tek tip'e yönlendirdi ve fivem'in alt kadrosunu yok saydı
3- gruplaşma, yayıncı sunucularının getirisiyle gruplaşma arttı hileler sunucu patlatmalar dalga geçmeler vs (öncesinde de vardı fakat rekabet vardı sadece , şimdi sorunu olan fallout menü açmaya çalışıyor)

4- sunucu sahiplerinin koyduğu 3k'lık baron paketleri, ben alamıom rol yapamıom kötü bnce

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//