Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aksine restart atınca bazıları düzelmekte hocam her şeyi hallettim şunu halledemedim bi. Blipsbuilder'dan yaptıklarımda sorun olmuyor blips ten yapınca sorun oluyor acaba blipsbuilder ile çakışıyor mu ki?
bazı mesleklerin veya araç parçalama gibi scriptlerin blipleri kendi kendine bozuluyor anlamadım ama zaten benzinci hariç diğerlerinin bliplerini gizleyeceğim benzincide belli oluyor benzinci olduğu şimdilik problem yok teşekkürler ilgilendiğin için.
Hatayı düzeltemedim bir şekilde.Ff8 de hata da vermiyor, blips scriptlerinide kaldırdım kaldırınca daha kötü hale geldi. Blips limiti mi var acaba ne bu sorunun kaynağı yardımcı olabilir misiniz?