Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzun kurallarına göre forumda satılan hiçbir paketi konu olarak ücretsiz paylaşamazsınız eğer bir sorununuz varsa lütfen şikayetçiyim kategorisinde konunuzu açınız.
Ürün sahibi konu üzerinde herhangi bir sakınca görmemiş ve konu içeriğinin kaldırılmamasını talep etmiştir. ytbthn123 konu içeriğini geri yükleyebilirsiniz
paket benim satılık paketim değildir paket benim rasgele yaptığım geçici bir paketti ve zaten paket alt yapısı spix e ait paket güzel bir paket birkaç sıkıntısı var sadece fixlenirse işe yarar
iyi paylaşımlar
paket benim satılık paketim değildir paket benim rasgele yaptığım geçici bir paketti ve zaten paket alt yapısı spix e ait paket güzel bir paket birkaç sıkıntısı var sadece fixlenirse işe yarar
iyi paylaşımlar
Fixlemekmi Pakettte 20 Fps Alıyorum Fixlese Nolucak Data Kurmayı Bilmiyosun Benden Kaç Defa Data İstedin Telefon Scripti İstedin Disc Envanter İstedin Bumu Senin Developerliğin İyi Forumlar
Dedektif Farkı
Fixlemekmi Pakettte 20 Fps Alıyorum Fixlese Nolucak Data Kurmayı Bilmiyosun Benden Kaç Defa Data İstedin Telefon Scripti İstedin Disc Envanter İstedin Bumu Senin Developerliğin İyi Forumlar
Dedektif Farkı