Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Brolve çosting costing zorting falan filan hk.

Nesquik

Üye
FT Kullanıcı
Selamlar, biliyorsunuz ki her konuda bir fikrim garip hareketlerim var. Bugün ki konumuz 1emreleann 1emreleann ile beraber almış olduğumuz brolve.com adresindeki garip saçma makineler
Destek bildirimi açtığınızda bakılıp bakılmaması allaha kalmış bir durum olarak görebiliriz sürekli olarak makine kapanıyor ticket açıyor makineyi açtırıyoruz ardından tekrar kapanıyor gibi gibi şeyler tavsiye etmiyorum çoluğunuzu çocuğunuzu uzak tutun para vermeyin verdirtmeyin kullanmayın gerçekten 200 tl 100 tl fazla verin gidin başka yerlerden alın
hata ettik.

şarkı eşliğinde okuyun lütfen :(((( :CCCCCC
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png

Gün değişti ilgisizlik değişmedi a2k
7.png

3111.png

Size hosting firması açtırıpta yetkili diye başına koyan zihniyet biraz şey sanırım ya :D!
bir şeyi beceremiyorsanız kardeşim
image.png
Noreply dostum sana firma nasıl yönetilir konusunda destek vereceğim beni bul discord adresim heyydmr​
şey ya hollyv nin paketi yine güme gitti yanarımda buna yanarım awk tam açalım hadi diyoruz yine patladık destek olacak dostlarımızı discord adresimize beklerim :C .gg/HollyV

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//