Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru bros_garageshitz araç yok neden olabilir ?

Ege200nm2

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
www.youtube.com
Discord
Mercury#5827
Merhaba forumuma hoş geldiniz bu gün aldığım ve çözemediğim bir sıkıntıdan bahsetmek istedim. m3_garage gibi scriptleri denedim onlarda'da sıkıntı çektim esx_advancegarage denemeye çalıştım ama m3_motel gidecekti o yüzden yapamadım garaja aracımı koyuyorum ama aracım hiç bir şekilde koyduğum yere gelmiyor.

Video :

DF
M3_motel ile esx_advancedgaragenin ne alakası var

DF
Client cikan hata atarsan daha iyi olur Ona gore yonlendirme yapabiliriz

DF
sunucuya res atınca hemen hata çıkmaz garajı kullanınca çıkar eğer kullanıpda çıkmadıysa owned_vehicles tablonun ss ini atarsan daha hızlı çözebiliriz

DF
46022
yanlış hatırlamıuyorsam burda plaka yazmalı büyük ihtimal script plakayı okumuyor ve sende v1final kullanıyorsun galiba benim attığım script çalışmazsa bana kullanmak istediğin garaj scriptini at v1 final uyumlu değilse uyumlamaya çalışıp sana tekrar atayım yada dc adresini ver ordanyardımcı olayım

DF
Ekli dosyayı görüntüle 46022
yanlış hatırlamıuyorsam burda plaka yazmalı büyük ihtimal script plakayı okumuyor ve sende v1final kullanıyorsun galiba benim attığım script çalışmazsa bana kullanmak istediğin garaj scriptini at v1 final uyumlu değilse uyumlamaya çalışıp sana tekrar atayım yada dc adresini ver ordanyardımcı olayım
verdiğin script'i startladım sonra oyun çöktü ensure verdim yine gitti o yüzden onu kullanmayacağım istediğim script'i sana atayım çünki pek bilgim yok bana söylediklerini pek anlayabilirim. +

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//