Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az önce fivem'in forumunda da araştırdım bunu, pek bir şey söylenmemiş, mysql-async scriptiyle ilgili diyenler var bir de vrp ile ilgili eğer vrp kullanıyorsan yazayım
Bu kesin bir çözüm değil belki de yanlış da olabilir ama kendi tecrübemden kendi eleştirimi yapayım bu aslında hata değil bunu şöyle anlatayım sana oyundan düşen bir oyuncu tekrar oyuna bağlanmaya çalıştığında veriyor diye tespit etmiştim zamanında şöyle de örneklendireyim senin için birisi oyuna sıfırdan bağlandığında bir problem yaşamaz her şeyi başta yüklüyor zaten ama oyunun ortasında oyundan koparsa ve tekrar oyuna girmek için sorgu yaparsa orada bu tür uyarılarla karşılaşa bilirsin benim fikrim düşüncem bu yönde bir zararı dokunmaz sadece görsel kirlilik tabi bunun kesin bir açıklaması vardır ama benim bilgim buraya kadar