Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımlarınız ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim Daha önce kurmayı denedim sanırım ben beceremedim malesef Kaynak Konusundada sıkıntılar yasadımmantıgı esx khrachtersile aynı diye tahmin edip githubdan onun yönlendirmesiyle es extneded ve ambulancejob değişiklik yaptım ama dediğim gibi kuramadım sanırım başka bahara kaldı
Yardımlarınız ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim Daha önce kurmayı denedim sanırım ben beceremedim malesef Kaynak Konusundada sıkıntılar yasadımmantıgı esx khrachtersile aynı diye tahmin edip githubdan onun yönlendirmesiyle es extneded ve ambulancejob değişiklik yaptım ama dediğim gibi kuramadım sanırım başka bahara kaldı