RP'ye yeni başladım diyebilirim ve pek de iyi değilim anlayacağınız üzere. Ancak bir sorunum var. Birkaç sunucuda oynadım ve öldürülmeden, gasp edilmeden, soyulmadan 1 saat bile oynayamıyorum. Yanına birkaç kişi toplayan birisi meslek alanlarına gidip "Ya canın ya paran kardeş" diyerek soyuyor. Şehir içerisinde arabamı sürüyorum derken bir anda birisi çarpıp beni bir güzel duvara yapıştırdıktan sonra o kazada baygın olması gerekirken dahi bir güzel beni soyuyorlar. Dışarıda bir kavga görüyorum, izlemeye başlıyorum ki "Ne bakıyon lan ******" deyip bir güzel beni de öldürüp tekrar soyuyorlar. Mesleğimi yapıyorum arkadaşımla beraber, karşı taraf da iki kişi diyelim. Gelin kapışalım diyorlar, reddediyoruz, gelip vuruyorlar. "Plakanı aldım kardeş şikayet etmemi istemiyorsan çek git şuradan" diyorum, sonuç yine aynı.
Sağ kalmak için ne yapmalıyım? Ters yapanı anında yumruklayıp benim de onları soymam mı lazım? Bu şekilde rpnin ne eğlencesi kalır?
Sağ kalmak için ne yapmalıyım? Ters yapanı anında yumruklayıp benim de onları soymam mı lazım? Bu şekilde rpnin ne eğlencesi kalır?