Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Ortak arıyorum Büyük Bir Projeye Başlıyoruz! FiveM Sunucusu İçin Ortak ve Ekip Arkadaşları Aranıyor!

anubistr

Web Developer | UI/UX Enthusiast
FT Kullanıcı
Discord
phobia.ux
Merhaba Arkadaşlar,
Öcelikle 27 yaşındayım ve 2018 yılından bu yana FiveM platformunda sunucular kurarak büyük bir oyuncu kitlesine hitap ettim. Yıllar içinde kazandığım tecrübelerle, her aşamada yeni projelere yönelerek topluluk oluşturmanın keyfini yaşadım. Ancak, 2022 yılında bazı kişisel sebeplerle uzun bir ara vermek zorunda kaldım.
Şimdi ise geri dönme zamanı! Yepyeni bir sunucu kurma kararı aldım ve Sosyal RP ağırlıklı, kasaba temalı bir sunucu oluşturmayı planlıyorum. Bu projede, birlikte çalışabileceğimiz, yaratıcı fikirlerle katkı sağlayacak ve büyümemizi sağlayacak bir ekip arayışındayım.
Aradığım ortaklar ve ekip arkadaşları:
  • 20 yaş ve üzeri bir ortak arıyorum. Giderleri yarı yarıya paylaşabileceğim, projeye katkıda bulunacak bir ekip arkadaşı.
  • Yetkili ekip üyeleri arıyorum. Sunucuyu birlikte yönetecek, gelişiminde önemli bir rol alacak arkadaşlarla birlikte bir ekip oluşturmayı hedefliyorum.
Şu anda kuruluş aşamasındayız ve bu süreçte bizimle birlikte olacak, projemize değer katacak herkese kapımız açık. Eğer FiveM’le ilgili tecrübeniz varsa ya da bu alanda gelişmek istiyorsanız, gelin birlikte güzel bir topluluk oluşturalım ve büyütelim.

Discord: hei_esl - phobia.ux

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//