Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başka konulara yönlendirilmek istemiyorum çünkü paylaşılan bütün konuları denediğimde sıkıntı yaşadığımı farkettim. Hiç biri düzgün çalışmıyor maalesef. Elinde chati açınca, komut yazarken karakterin kafasında çıkan malum sunucuda ki 3 nokta lazım. Yardım edebilecek var mı?
Başka konulara yönlendirilmek istemiyorum çünkü paylaşılan bütün konuları denediğimde sıkıntı yaşadığımı farkettim. Hiç biri düzgün çalışmıyor maalesef. Elinde chati açınca, komut yazarken karakterin kafasında çıkan malum sunucuda ki 3 nokta lazım. Yardım edebilecek var mı?
Sahsen baska konularda verilen script i kullaniyorum ve sorunsuz çalisiyor.
Yaşadığın sıkıntı tam olarak nedir, bunu anlatirsan belki çalismasina yardimci olabiliriz.
Sahsen baska konularda verilen script i kullaniyorum ve sorunsuz çalisiyor.
Yaşadığın sıkıntı tam olarak nedir, bunu anlatirsan belki çalismasina yardimci olabiliriz.
Yürüyememe olayini tam anlamadim, chat açikken karakterin hareket etmemesi normal degil mi ? misal T ye bastiktan sonra W ye basip yürümeye çalisirsan o zaman chat e W yazmis olmazmisin ?
Ben bunu kullaniyorum :
Çakisma sorunu için arkadasin da dedigi gibi, ya kendi chat scriptinin adini degistir ve yerine bunu koy ya da mevcut chat i resources dosyasinin disinda bir yere tasi ve bunu onun yerine koy.
Yürüyememe olayini tam anlamadim, chat açikken karakterin hareket etmemesi normal degil mi ? misal T ye bastiktan sonra W ye basip yürümeye çalisirsan o zaman chat e W yazmis olmazmisin ?
Ben bunu kullaniyorum :
Çakisma sorunu için arkadasin da dedigi gibi, ya kendi chat scriptinin adini degistir ve yerine bunu koy ya da mevcut chat i resources dosyasinin disinda bir yere tasi ve bunu onun yerine koy.
Yürüyememeden kastım chati açınca yürüyememek değil aslında. Chati açıyorum evet o 3 nokta çıkıyor fakat kapattıktan sonra bir daha asla yürüyemiyorum.