Herkese merhaba. Benim sorunum biraz garip bir türlü sonuca ulaşamıyorum. ya da mantığını kavrayamadım. Fivem ve oyun içerisinde bulunan bir çıkartmayı texture dosyasını değiştirmek istiyorum. İstediğim gibi düzenledim ve resource klasörüne aktarıp startladım. Herşey normal gözüküyor klasör start alıyor fakat editlediğim texture yerine eskisi gözüküyor. Bir türlü değiştiremiyorum.
Mevcut localdeki dosya yolu ;
bu dosyayı çıkartıp editleyip fivem serverımın içerisinde resource klasörüne atıyorum dediğim gibi server.cfg de start da veriyorum. Herhangi bir hata almama rağmen bunun yerine eskisi çalışmaya devam ediyor. Aşşağıdaki şekilde ekleme yapıyorum. Ancak malesef çalışmıyor. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Mevcut localdeki dosya yolu ;
Kod:
D:\GrandTheftAutoV\update\x64\dlcpacks\mpstunt\dlc.rpf\x64\models\cdimages\mpstunt_male.rpf\mp_m_freemode_01_mp_m_stunt_01\decl_diff_003_a_uni.ytd
bu dosyayı çıkartıp editleyip fivem serverımın içerisinde resource klasörüne atıyorum dediğim gibi server.cfg de start da veriyorum. Herhangi bir hata almama rağmen bunun yerine eskisi çalışmaya devam ediyor. Aşşağıdaki şekilde ekleme yapıyorum. Ancak malesef çalışmıyor. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.