Tamamen kendim geliştirmekteyim, her türlü sorunuza yardım edebilirim.
kullanmak için :
Tüm diğer scriptler ile çalışabilir sadece telefon ile kısıtlı değildir. Ekstra uygulama ekleyebilirsiniz.
Envanter telefon kontrol etmesini kapayabilirsiniz.
Sunucudaki herkese mesaj gönderebilir veya spesifik bir oyuncuya da mesaj gönderebilirsiniz.
Script sürekli güncellenmektedir, github sayfasından takip edip güncelleyebilirsiniz.
kullanmak için :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tüm diğer scriptler ile çalışabilir sadece telefon ile kısıtlı değildir. Ekstra uygulama ekleyebilirsiniz.
Envanter telefon kontrol etmesini kapayabilirsiniz.
Sunucudaki herkese mesaj gönderebilir veya spesifik bir oyuncuya da mesaj gönderebilirsiniz.
Script sürekli güncellenmektedir, github sayfasından takip edip güncelleyebilirsiniz.
- Resmon değeri 06 dan => 0.1, 0.0 değerlerine düşürüldü.
- Config dosyası eklendi. Bu sayede telefonun boyutu, telefon arkaplanı ve bildirimin ekranda kalma süresini config dosyası üzerinden ayarlayabilirsiniz.
- While döngüleri tamamen kaldırıldı.
- Css ve Javascript dosyalarının boyutları küçültüldü.
Güncelleme notu [01.04.2021]
- YouTube özelliği eklendi, bu sayede telefondan kapandıktan sonra devam etmeyen müzik sorunu ortadan kalktı.
- Tek bir while döngüsü eklendi, klavye tuşu algılamak için kullanılıcak resmon değeri değişkenlik gösterebilir.
- Yakında yayınlayacağımız telefon scripti ile bu script tamamen tak çalıştır olarak çalıştırabilirsiniz. O zamana kadar eğer bu scripti kendi kullandığınız telefon veya scriptlere eklemekte sorun yaşıyorsanız. Discord : S 4 L E H#4119 üzerinden yardım talep edebilirsiniz.
Video:
Son düzenleme: