Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden içinde bulunduğum bir topluluktu. Şimdi tekrardan açılmalarına sevindim. Umarım güzel yerlere gelirsiniz. Gerçekten profesyonel ve tecrübeliler. Herkese tavsiye ederim.
Bunu ilk defa görüyorum uygulama ikonlarını bile tek tek kendim ss aldım istersen kodlarından ss de atabilirim ? Genelde twitch yayınlarında kodluyorum zaten.
Bu da burdan almadağımın kanıtı
başka sorunuz var mı siyah sancak bey ve ya başka bir iddianız varsa alalım
Madem sherlock culuk yapıp iftira atmak istiyorsun. Bunu kurabilicek bilgiye sahipsen buyur kullan biz gelip oynayalım ? Ama doğruluğunu bilmediğin sırf bir yerde böyle şeyler bulduğun için gelip de burada iftira atamazsın.Beni tanıyanlar yayınlarda kodladığımı bilir. Karın ağrın başka ise bana ulaş farklı yollar ile de kanıtlarım.
Çalma gibi bir şey gerçekten söz konusu değil. Aylardır bu Crew'in içerisindeyim ve resmen Liesco_ telefonu bizim gözümüzün önünde kodladı. Emeğe saygı duyacağınız yerde çamur atıyorsunuz. Gerçekten sizin adınıza üzüldüm, iyi günler dilerim.
Arkadaş heralde bu scriptleri yanlızca bilim adamları kodlayabilir kafasında. Ben yapamıyorsam başkalarıda yapamaz, yapamasın tayfasından. Çok büyütüyorsunuz gözünüzde. Herkesin yapabileceği bir şey bu. Şu zihniyeti bırakın artık.