Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar , bu hatayı almadan 2 3 saat önce paketimde sorunsuz işlem yapabiliyordum. Sonrasında tekrar girmeyi denediğimde fotoğrafdaki hata mesajını aldım. Araştırmama göre fivem kullandığım makinedeki ip'yi blocklamış.
Neden ban yiyebileceği hakkında bilginiz varmı acaba , hiçbirşey yapmamama rağmen ip ban yedim neredeyse 7 8 saattir makineme dahi giriş yapmıyordum ve en son girdiğimde de birşey yapmadan geri kapatmıştım.
Neden ban yiyebileceği hakkında bilginiz varmı acaba , hiçbirşey yapmamama rağmen ip ban yedim neredeyse 7 8 saattir makineme dahi giriş yapmıyordum ve en son girdiğimde de birşey yapmadan geri kapatmıştım.
Bunun sebebi genellikle Sunucu isminde herhangi hosting firmasının adı veya web sistemi var ise şikayet durumunda ip kontrolünden geçiyor sunucu ve ZapHosting'e ağıt bir ip olmadığı anlaşılınca blacklist yiyor kısacası ip ban yiyor makine ( hostinge ağıt classlarda ban yemiş olabilir. ) . Şunu da eklemek istiyorum belki de siz sunucu ismine reklam vs. Birşey koymadınız fakat sonuç olarak bu bir makine ve sizden önce onu kullanan bir sunucu vardı belki o ip ban yedi hostingde sizlere fivemden ip banlı bir makine vermiş olabilir. Bu tarz durumlarda ip değişikliğine gidiliyor.