curseRP - Beta
Öncelikle sayın oyuncular hepinize merhabalar.
Kısaca sunucu hikayemiz;
Sunucumuz sadece benim tarafımdan yaklaşık 1,5 ay gibi bir sürede tamamen
daha iyi rol ortamı sunabilmek adına baştan aşağı detaylandırılarak tasarlanmıştır.
Sunucumuzda kendi projelerimiz olan bir çok script ile karşınızda olmayı planlamaktadır.
Bu scriptler oyun içerisinde çeşitli rollere event olarak gelmektedir. Sunucu açıldıktan sonra
çeşitli scriptler de eklenmeye devam edecektir. Sunucumuzda "işkur meslekleri" bulunmamaktadır.
Herkesin meslek yaparken birbirleri ile role girmesini sağlamak adına çeşitli işleri düzenleyerek yeni
meslekler oluşturduk ve sunucumuzda sizlerin beğenisine sunuyoruz.
Sunucumuzda yapılan başlıca başlıklar;
MLO ve paketteki crash veren dosyalar baştan aşağı düzenlenerek fixlenmiştir.
Paketteki tüm sorgular minimum yük oluşturacak şekilde düzenlenmiştir. Paket kaynaklı fps drop minimize edilmiştir.
Ne kadar az NPC, o kadar çok rol mantığıyla NPC sayıları minimize bir şekildedir.
Silah satıcısı bir meslek eklenmiş ve sadece bir oyuncunun silah satışı yapması hedeflenmiştir.
Bunun dışında black market haftada 2 kez şehire gelmektedir. Şehire gelmeden 2 dk. önce duyuru geçilmektedir.
Çetelerimizi ve LSPD'yi ilgilendiren event görevleri gelmiştir. 2 günde bir bu eventler gerçekleştirilecektir.
Paketteki dosyaların tamamı elden geçirilip, FPS maksimum seviyeye çıkarılmıştır.
Görsel ekleyerek sizleri boğmak istemiyorum.
Herkese keyifli roller diliyorum.
Discord
Moderatör tarafında düzenlendi: