Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar fivem'de script yazıp developerlik yapmak istiyorum. Bunun için bana eğitim verebilecek bir arkadaş var mıdır? Ücret konusunda hertürlü konuşabiliriz yeter ki düzgün bir şekilde öğreneyim.Aşağıdaki discord adresimden irtibata geçebilirsiniz.
Merhabalar fivem'de script yazıp developerlik yapmak istiyorum. Bunun için bana eğitim verebilecek bir arkadaş var mıdır? Ücret konusunda hertürlü konuşabiliriz yeter ki düzgün bir şekilde öğreneyim.Aşağıdaki discord adresimden irtibata geçebilirsiniz.
S.A reis eğer güven problemi yaşıyorsan veya işini bilmeyen sahte developer denk gelmemesini istiyorsan sana önerebileceğim işini iyi yapan ve zamanında bitiren bir developer tanıyorum. Eğer ilgilenirsen discord üzerinden bana ulaşabilirsin.
dc: .barbar_