Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
developer arıyorum öyle büyük bir sunucu kurma gibi bir durum yok elimde 3 adet paket var bunların karışımı bir paket hazırlaması benim için yeterli olacaktır ücretli ücretsiz bana yardımcı olacak arkadaşlar benimle iletişime geçerse sevinirim
Sunucu Adı :CainRp
Yaş Sınırlaması : yok
İstediğiniz Günlük Online Süre : işi 1 2 güne bittirmesi benim için yeterli
Aradığınız Özellikler : paketleri okuyabilecek birisi olması yeterli
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : .mangnezyou discordum burdan ulaşabilirsiniz
Diğer / Ek :
CodeXart Studio's™ 🌟 Yaratıcılık ve inovasyon dünyamıza hoş geldiniz. CodeXart Studio's olarak, ihtiyaçlarınıza özel yüksek kaliteli çözümler üretiyoruz. Fikirlerinizi, eşsiz hizmetlerimiz ve profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim! 💡 Sunduğumuz Hizmetler 🔹 Mobil Uşguyalayan Ve Oyunlar...