Selam arkadaşlar, artık boş vakitlerimi developerlık yaparak kapatmaya/geçirmeye karar verdim. Kaliteli developerlık hizmeti isteyen kişiler, bana discord üzerinden ulaşabilirler.
Discord kullanıcı adım:
'Xaneh#6591
Arkadaşlık isteği atmanız yeterli olacaktır.(Kabul edeceğim)
Detaylı bilgileri discord üzerinden konuşuruz, veya merak ettiğiniz bir soru olursa discord hesabıma yazabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adınız : Mert
Soyadınız : Cihan
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Belçika yurtdışı
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : baya sunucuda developerlık yaptım. ve ortaya çok kaliteli işler sundum bu konuda tecrübem var.
Günlük Online Süreniz : 5-6 saat
Özellikleriniz : İstenilen her şeyi yapabilirim. Tek olarak mod gibi gibi örnek add-on araç vs. bunları ekleyebilirim ama 0'dan yapamam.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : 'Xaneh#6591
Diğer / Ek : Çalışmalarım ücretlidir! Detayları özelden konuşabiliriz.
Discord kullanıcı adım:
'Xaneh#6591
Arkadaşlık isteği atmanız yeterli olacaktır.(Kabul edeceğim)
Detaylı bilgileri discord üzerinden konuşuruz, veya merak ettiğiniz bir soru olursa discord hesabıma yazabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adınız : Mert
Soyadınız : Cihan
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Belçika yurtdışı
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : baya sunucuda developerlık yaptım. ve ortaya çok kaliteli işler sundum bu konuda tecrübem var.
Günlük Online Süreniz : 5-6 saat
Özellikleriniz : İstenilen her şeyi yapabilirim. Tek olarak mod gibi gibi örnek add-on araç vs. bunları ekleyebilirim ama 0'dan yapamam.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : 'Xaneh#6591
Diğer / Ek : Çalışmalarım ücretlidir! Detayları özelden konuşabiliriz.
Son düzenleme: