Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben disc uyumlu police job umu kopyalayarak sheriff mesleği yapmak istiyorum item alma kısmını yapmak için disc-inventoryhud un configine eklememiz vs gerekiyor
Kısacası esx bir job ı nasıl disc uyumlu hale getirebilirim
disc-inventoryhud/config.lua sonra ayarla koordinat vs sonrada en allta satirda job diye bisey yazar buyuk bir ihtimalle all yazar sen o metine sheriff yaz sheriff mesleginin kodu neyse
stash veya shop eklemeyi soruyorsan profilime gir mesajlarımı incele
tam olarak entegreyi soruyorsan dediğin şey nadir bi durum esx envanterde çalışan bir job veya scriptin tam olarak çalışmaması
eğer item verme alma gibi sorunlar mevcut ise kendi disc envanterinin triggerlerini alıp uyumsuz olan ile değiştirmen gerekiyor
atıyorum esx te ;
C#:
RegisterServerEvent("arn_hazineavi:rewards")
AddEventHandler("arn_hazineavi:rewards", function(rewards)
--Rewards()
local _source = source
local xPlayer = ESX.GetPlayerFromId(_source)
if not xPlayer then return; end
for k,v in pairs(Config.Items) do
local randomCount = math.random(0, 3)
local para = math.random(600, 1600)
xPlayer.addInventoryItem(Config.Items) --burası
end
end)
dir
fakat senin discinin triggeri şöyledir
C#:
RegisterServerEvent("arn_hazineavi:rewards")
AddEventHandler("arn_hazineavi:rewards", function(rewards)
--Rewards()
local _source = source
local xPlayer = ESX.GetPlayerFromId(_source)
if not xPlayer then return; end
for k,v in pairs(Config.Items) do
local randomCount = math.random(0, 3)
local para = math.random(600, 1600)
xPlayer.addItem(Config.rewards) --burası
end
end)
Tekrar söylüyorum bu çok nadir bi durum eğer bilinmedik apayrı enterasan bi envanter kullanmıyorsan (framework ü falan farklı olan)