Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
disc-inventoryhud kara parayı item haline getirmek yardım.
database'e black_money diye bir tablo oluştur sonra kara para hangi scriptlerde gelmesini istiyorsan doğru yerin xPlayer.addInventoryItem('black_money', 1-2 gibi veya configden çekiyorsa Config.Para) gibi yapıcaksın oldu bitti
database'e black_money diye bir tablo oluştur sonra kara para hangi scriptlerde gelmesini istiyorsan doğru yerin xPlayer.addInventoryItem('black_money', 1-2 gibi veya configden çekiyorsa Config.Para) gibi yapıcaksın oldu bitti
kara para diye yeni bir item oluşturmam için diyorsunuz sanırım. Ben parayı iteme çevirme işlemi yaptığımız gibi kara parayı iteme dönüştürmeyi istiyorum diğer şekilde her scriptte düzenlemeler yapmam gerekecek o da çok uğraştıracak.